Over dit blog

Eindeloze gedachten, ervaringen van elke dag, een veranderende mening, een groeiende kennis en de ontdekking dat ik nog maar weinig snap zijn de aanleiding voor dit blog. Een blog waarin kennis delen centraal staat rondom het proces van idee tot en met IT realisatie. Over dit blog geeft een indruk wat de drivers zijn achter het delen van deze kennis.

Voor veel (management) teams is de reis van idee naar IT een voortdurende ontdekkingsreis waarin we elke keer tegen nieuwe zaken aanlopen. Bedrijven veranderen, de relatie tussen werkgever en werknemer, manager en medewerker, klant en leverancier tot en met hoe we met onze toch wel schaarse tijd om gaan. Dit blog gaat in op dit soort thema’s. Het beschrijft de soms pijnlijke lessen en ervaringen die ik tegen kom in de praktijk van alle dag.

Werkzaam als coach, facilitator en manager bij een van de grootste financiële instellingen van Nederland ontdek je elke dag weer nieuwe zaken. De blogs die ik publiceer op dit blog zijn op persoonlijke titel en zijn daarmee niet die van mijn werkgever. Waar nodig zijn ze ook generiek gemaakt. Observaties bij andere bedrijven, verslaglegging van boeken of conferentie zijn ter inspiratie.

Veel plezier met het lezen, ik zie vooral uit naar je reactie! Zoals ik in mijn eerste zin al schreef, mijn mening is voortdurend aan het veranderen en daar kun jij aan bijdragen!

Heb je vragen, mail me dan op andreas@ideetotit.nl.

PS: de weg naar perfectie bevat geen arrogantie maar slechts nederigheid bij het ontdekken van imperfecties.